Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στη Κύπρο Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Κύπρο
Επίλεκτε Γλώσσα:

Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Κύπρο

 

Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Κύπρο, Οι τιμές και η διαθεσιμότητα μπορούν να ποικίλουν κατά τη διάρκεια διαφορετικών εποχών του έτους, γ'αυτό παρακαλώ για περισσότερη ευκολία πριν πάρετε την απόφασή σας να μου στείλετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αναφέροντας το αγαπημένο πρότυπο αυτοκινήτων που θέλετε και την περίοδο κατοχής του αυτοκινήτου. Μπορούμε να το παραδώσουμε στον αερολιμένα Πάφου, Λάρνακας. Η απόφαση είναι δική σας .

Δεν πρέπει να έχετε καμία ανησυχία γιατί αν έχετε την άδεια οδήγησής μαζί σας μπορείτε πολύ εύκολα και απλά να νοικιάσετε αυτοκίνητο θα πρέπει να αναφέρω ότι όταν οδηγείτε στη Κύπρο αισθάνεστε όπως την οδήγηση στην Αγγλία δεδομένου ότι όλοι οι νόμοι για τα οχήματα και τους δρόμους είναι οι ίδιοι και επίσης όλες τα οδικά σημάδια και οι κατευθύνσεις γράφονται στα ελληνικά και αγγλικά.  

Επιλέξετε το κατάλληλο αυτοκίνητο για τις διακοπές σας. Διαθέτουμε ασφαλή, σίγουρα αυτοκίνητα και μια ποικιλία μοντέλων, κι όλα αυτά με τους καλύτερους όρους και τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Επισκεφτείτε μας και εξασφαλίστε για τις διακοπές σας το καλύτερο μέσο που θα σας πάει παντού. Ενοικίαση αυτοκινήτου έχει σκοπό να κάνει τις διακοπές σας στην Κύπρο πιο άνετες. Με την ενοικίαση αυτοκινήτου οπό μας, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις Προσωπικές σας Ανάγκες, στην Ασφάλεια και στην Άνεση!

Οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου συμπεριλαμβάνουν:

  • 15% Φ.Π.Α
  • Κλιματισμός.
  • 24 ώρες εξυπηρέτηση.
  • Δωρεάν παράδοση στο αεροδρόμιο Πάφου και οπουδήποτε αλλού στην Πάφο.
  •  Βενζίνη: Πληρώνεται από τον ενοικιαστή.

 

Ειδικές Τιμές

Suzuki Jimmy
Επικοινωνία
DAEWOO MATIZ
Επικοινωνία